Horváth Gréta fejest ugrott a szépségiparba - ifaktor

A népszerű hazai influenszer, Horváth Gréta legújabb Instagram-bejegyzésében megmutatta, hogy milyen csodálatos körmöket tud varázsolni saját magának is és elárulta, nem ez az egyetlen szépségipari szakma, amit tökéletesre fejlesztett.


A járványhelyzet okozta szigorítások miatt, jelenleg se fodrászhoz, se körmöshöz, sőt még kozmetikushoz sem tudunk eljutni, pedig valljuk be, ezek nélkül szinte megáll az élet nekünk nőknek.

Gréta életében most nyert igazán értelmet, hogy ezek közül a szakmák közül, szinte mindet sikerült neki otthonában tökéletesre fejlesztenie. Így nem csak saját körmét készítheti el otthon magának, de még a személyes kozmetikusaként is remekül veszi az akadályokat.

„Nagyon imádom magam készíteni a körmeim. 🍋💚
Több éve csinálom, de a jelenlegi helyzetben azt gondolom jó döntés volt, minden szépségápolási "kezelést" itthon végeznem. Szemöldök festés, gyanta, hajfestés, köröm, arckezelés (van két szuper gépem) sport, szauna... tényleg mindent kialakítottam. Nyilván a munkám és a hobbim is ez lett⭐
A korábban használt körmös dolgaim egy részét lecseréltem mert a @diamondnails_hu színei nagyon intenzívek és nem "bőrösödnek" a lámpázás alatt, mint a korábbi színeim. Ez az első pozitív tapasztalatom ezekkel a termékekkel.
Az uv led lámpa meg maga a csoda🤩
Ki az, aki imádja a színes körmöket?"

– kérdezte követőit Gréta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Toma Kata újabb vadító szettben domborított

Toma Kata ismét megmutatta fantasztikus idomait.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!