Horváth Gréta: Így készíts pelenkatortát - ifaktor
Horváth Gréta kék kabátban napozik

A népszerű influenszer, Horváth Gréta remek tippet adott női követőinek egy kis kreatív ajándékkészítésre.


Mi sem szebb és praktikusabb ajándék egy kismamának babaváró bulijára, mint egy szuper pelenkatorta tele hasznos kellékkel. Gréta ezt készítette el saját kezével, amivel remekül motiválja követőit is a kreatív saját kézzel készíthető ajándékokra.

Az influenszer lépésről lépésre leírta bejegyzésében, hogyan is készítette az ajándékot és minden egyes részletét egy helyről vásárolt be, amit szintén feltüntetett posztjában.

Gréta pelenkatortája gyönyörű lett, amihez csak gratulálni tudunk. Követőinek is nagyon tetszett az inspiráció és számos rajongója köszönte meg a szuper ötletet az influenszernek.

„Sokszor van az, hogy kinézek egy ajándékot aztán rájövök elég hamar, hogy ezt én simán meg tudnám csinálni. Picit személyre szabva, az általam ismert és jónak ítélt "hozzávalókból". (mindent egy helyen szereztem be hozzá)
Ez a PELENKA torta is így készült. ⭐
Kb. 10 perc alatt vásároltam meg mindent hozzá egy helyen, igen még a pelenkát, nedves kendőt is a @pepco_hu - ban vettem.
Kb. 20 perc volt a pelusokat feltekerni és rögzíteni, illetve toronyba pakolni.
A torony közepén van egy karton lap amihez rögzítve van a szalag segítségével a következő szint.
Nagyon gyorsan meg lehet csinálni és jó program volt♥️
Két csomag pelust tettem bele, darabra pontosan. (4-9 kg méretűt) Pici celuxal rögzítettem a feltekerése után.
A tálca ilyenkor szebb és jobb megoldás alapnak, mint a karton korong. Nem kell. ragasztani, rögzíteni az alaphoz, csak jól megtömni😊
Tökéletesen dugig tudtam rakni az alsó részt, így a stabilitás is megvan. Illetve anyukának is egy kis extra ajándék lett benne.
Szerintem a szívből jövő ajándék a legjobb, pláne ha te készíted el"

– olvashatjuk Gréta bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!