Horváth Gréta megmutatta, hogyan borotválkozik - ifaktor
Horváth Gréta színes hintaszékben ül egy kalapban

A népszerű influenszer, Horváth Gréta egy teljesen új projektbe vágott férjével és gyermekével, ami az egész nyarat átölelő munka lesz. Korábban már írtunk is róla, hogy Grétáék vidéki nyaralójára bőven ráfér a munka, most ott tevékenykednek.


A körülmények azonban nem mindig a legjobbak és Gréta erről őszintén mesél követőinek Instagram-oldalán, amiért nagyon felnéznek rá és örülnek, hogy még a legrosszabb vagy nehezebb pillanatokat is megosztja velük.

Az is kiderült, hogy a nyaralóban lévő vízzel egy kis probléma adódott, így Gréta kénytelen volt a kertben, lavórból mosakodni, ami egyébként nem okozott neki gondot. Sőt, elmondása szerint sokkal kényelmesebb volt így borotválkozni.

Az én bjúti déj napom, a tető rakás közben. Sitt, lavór, ballon, minden van itt. Szeretném nektek megmutatni, hogy mivel jár és hogyan telnek a napjaim. Nyilván ez nem egy Instagram kompatibilis kép, de megszokhattátok már tőlem, hogy igyekszem azt mutatni ami van és nem többet képzelni magamról mint ami vagyok. Ez vagyok én 🙈 Egyébként így sokkal kényelmesebb mint otthon a kádban. Lehet ezt be fogom vezetni. Az egész vidéki, felújjítós érzés benne van a képben. Nyilváááán nem busmanként akarok itt lenni, habár néha úgy érzem magam. De maradjunk az Amazonnál inkább, az picit sexibb 😂 Szóval ez is a velejárója ennek a projektnek. Ígérem nem sokkollak tovább ezekkel, de kell néha a tükör mögé is látni. Illetve tudd, hogy semmi ilyen jellegű dolog nem ciki. Ahogy a mondás tartja, mindennek ára van

- írta közösségi oldalán Gréta.

Követői értékelték az influenszer őszinteségét és örültek, hogy vannak még olyan közösségi média sztárok, akik fel merik vállalni őszintén a legrosszabb pillanataikat is. Gréta ezzel a „nem Instagram kompatibilis" képpel megmutatta, hogy ők is csak hús-vér emberek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!