Horváth Gréta újabb projektbe vágja a fejszéjét - ifaktor
Horváth Gréta az  autóban

Horváth Grétát elsőként az Éjjel-Nappal Budapestben ismerhettük meg, de mióta kilépett a sorozatból, számos másik műsorban tűnt fel, megmutatva ezzel valódi személyiségét. Találkozhattunk vele az Ázsia Expressben és Love Bistroban is.


Gréti imádja a sminkeket, a divatot, a dekorálást és a lakberendezést. Létrehozott hát egy saját vállalkozást, mely keretén belül egy igazi csajos kuckó született, ahol fiatal nőknek segít elsajátítani a sminkelés csínját-bínját Emellett magabiztosságot és önszeretetet tanít nekik. A kuckó a Faceland by Horváth Gréta nevet kapta, aminek kialakításában kiélhette lakberendezős, dekorációs vágyait.

Legújabb álomprojektjéről nem rég számolt be az Instagram-oldalán, mely a Kis Kék Ház nevet viseli. Gréti szavaival talán átfogóbb képet tudunk adni, mi is ez:

Évekkel ezelőtt álmodtam egy nagyot.Nem igazán tudtam megfogalmazni mit szeretnék de tudtam, hogy fa, fények, fák, illatok, vidék, szeretet, harmónia, nyugalom, lélek, dekor és minden más egy helyen tornyosulni fog. Aztán jött az ötlet, ami szerintem minden gyerek számára ismert, a ">>bunki<< kifejézés„

Ne hagyd ki!