Horváth Sisa Anna:" Szerintem adrenalinfüggő vagyok" - ifaktor
Horváth Sisa Anna zöld ruhában

A színésznőt, Horváth Sisa Annát a Drága örökösökből vagy az Oltári csajok című sorozatból ismerhették meg a tévénézők, majd kipróbálta magát a fine dining világában és szerepelt a tavalyi évben az RTL Klub főzőműsorában, A Konyhafőnök VIP-ban. De mit csinált még ebben az évben a saját bevallása szerint adrenalinfüggő Sisa? Elárulta az RTL Reggeli mai adásában.


Sisával az RTL Reggeli műsorvezetői, Járai Máté és Lakatos Márk beszélgetett, aki azért nevezte magát adrenalinfüggőnek, mert képtelen nem csinálni semmit, mindig kell valami új projekt, aminek nekikezdhet.

A beszélgetés mellett egy könnyed ételt is elkészített az adásban, nevezetesen kölespudingot.

Visszatérve Sisa tavalyi évére, ami A Konyhafőnök VIP műsorán kívül számos újdonsággal kecsegetett. Amint vége lett a Drága örökösök forgatásának és a főzőműsornak férjével, Jaskó Bálinttal - szintén színész- lakásfelújításba kezdtek, de nem is akárhogyan. Nem fogadtak fel szakembereket a feladatokhoz, úgy döntöttek ők ketten saját kezűleg belevágnak.

Néhány részletet a lakásfelújítással kapcsolatban Instagram-oldalukon is megosztottak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!