Végre felépülőben van betegségéből Horváth Tamás - ifaktor
Horváth Tamás szürke fal előtt

Néhány nappal ezelőtt Tomi arról írt az Instagram-oldalán, hogy rosszul lett és egy mentőben fekszik. Most már szerencsére jobban van és otthon pihen. Tegnap közzétett posztjában bővebben mesélt arról, mi is történt vele.


Az énekes egy korábbi bejegyzésében már jelezte, hogy nincs jól és elege van az őt ért vádakból, a magánéletét érintő pletykákból. Valószínűleg ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy végül teste is kimerült. Legutóbb már otthonából jelentkezett be közösségi oldalán, a megosztott fotó közzétételéhez azonban nem járult hozzá. Így alább posztjának a szövegét tesszük közzé.

„Köszönöm mindenkinek a rengeteg jókívánságot, köszönöm a támogatást! Külön köszönet a stábtagoknak, akik az ájulásomat követően azonnal mentőt hívtak, értesítették a feleségemet, és a mentősök megérkeztéig elláttak"

– kezdte bejegyzését Tomi.

A szerdai fejzúzódásomnak agyrázkódás lett a vége. Az orvosok 2 hét szigorú pihenésre intettek, a fizikai terhelést kerülve. Betartom az orvosok kérését. Szombaton a műsorból hallani, hogy kizárnak, mert az állapotom nem engedi a folytatást... elfogott a szomorúság. Nyilván megértem, a szabályzat rám is vonatkozik, két hét pedig túl sok idő. Az egészségem a legfontosabb. Hetek óta jelezte a testem, hogy valami nincs rendben. A hazug bulvárcikkek, a megmondó izmozó emberek nyilván rossz hatással voltak rám, engedtem, hogy mocskos lábbal végig tapossanak a lelkemen. Annyira naív voltam, azt hittem, mindent elbírok. Vikivel is volt összetűzésünk, ekkora terhelés mellett mindketten hibáztunk. Egyikőnk párja sem volt viszont féltékeny, mindketten stabil, támogató párkapcsolatban élünk és ez sosem volt probléma. A túlhajszolt életmód, a megfelelni akarás nem tett jót az egészségemnek. Ott voltak a jelek, a láz, a szédülés, már akkor is fáradt voltam, mikor elvileg kialudtam magam... Győzni akartam, ahogy a Sztárban sztárban vagy a Nagy Duettben... Nem így szerettem volna befejezni ezt a műsort, de az élet a legnagyobb tanító és ha nem veszed észre, hogy nem jó úton haladsz, előbb-utóbb helyretesz. Rájöttem a profizmus nem azt jelenti, hogy akkor is hajtod a biciklit mikor az már ledobta a láncot"

folytatta az énekes.

„Köszönöm Vikinek ezt a kalandot! Köszönjük mindenkinek aki szavazott ránk! Sok sikert kívánok a többieknek, lélekben még most is táncolok."

– zárta sorait Tomi.

Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!