Horváth Tomi kifakadt az Instagramon - ifaktor

A TV2 Dancing with the Stars című műsorában szereplő Tomi és táncpartnere, Sipos Viktória az utóbbi napokban a média kereszttüzébe került, ugyanis egy állítólagos informátor szerint az énekes nem jelent meg a próbákon. Horváth Tomi most reagált.„Csendben tűrtem, hogy eddig pocskondiáztatok engem, a családomat, a magánéletemet, és most már a műsorban való szereplésemet"

kezdte bejegyzését a Sztárban sztár leszek! zsűritagja.

„Milyen informátor? Milyen kamu besúgó ad nektek fals csontbéna infókat?(...) Akkora bőr van a pofátokon, hogy lassan már irigylem"

– folytatta az énekes.

„Bizonytalanságban hagyni a TV2-őt? Azért mert 2 hete teljesen kimerült a szervezetem és a lehető legkevesebbet próbálok érintkezni a többiekkel? Féltékenységgel vádoljátok a feleségem, miközben ő szól rám, hogy fogjam már meg rendesen a táncpartnerem? Mert szeretné látni a színpadon is a „latin ördögöt", nem csak a hálónkban? Agyatlanok, eleve ő vett rá a műsorra"

dühöngött az Instagram-posztjában Tomi.

Nehéz lenne vele vitába szállni, hiszen felesége – és egyben menedzsere – Andrea is jelen volt a próbákon, és valószínűtlen, hogy hirtelen, csak a sokadik adás után szólt volna aggályairól Vikivel kapcsolatban. Ráadásul tényleg nyilvánvaló volt korábban is, hogy ebben a műsorban az érintések elkerülhetetlenek.

A poszt itt érhető el.

Horváth Tomi a TV2 egyik legmegbízhatóbb karaktere és szerintünk ez így is marad. Kíváncsian várjuk, hogy láthatjuk-e a Sztárban sztár leszek! következő etapjában is zsűritagként.

Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!