Horváth Tomi nem tűri a hazugságokat: pert fontolgat? - ifaktor
horváth tamás és sipos viktória

Horváth Tomi reagált mindenre, ami a TV2 Dancing with the Stars című műsorában vele kapcsolatban elhangzott vagy megjelent a sajtóban. A Horváth és párján – valamint Marsi Anikón kívül – valamennyi páros jelen volt a showműsor döntőjében.

Az énekes elárulta, hogy kénytelen reagálni a különböző sajtóorgánumokban megjelent hírekre, valamint a TV2 kommunikációjára. Az énekes levelét változtatás nélkül közöljük:

„Ami engem illet, kénytelen vagyok erre hosszabban reagálni. A ma megjelent hazug Bors cikkeken meg sem lepődtem, a TV2 kommunikációján annál inkább. Persze tudom, a nézettség mindennél fontosabb... Csak ne gondolja senki, hogy a hazugságokat szó nélkül hagyom!
Szerettem volna a ma esti műsorba bejelentkezni és sok sikert kívánni a döntősöknek, lassan én is jobban vagyok, de a csatorna visszajelzésére egészen a műsor kezdetéig hiába vártunk. Kedd óta már a jogi képviselőm egyeztetett a TV2 jogi képviselőivel, akik biztosítottak minket arról, hogy megértik, mennyire fontos lenne, ha tudnék szólni akár csak pár szót a közönséghez. Azokhoz az emberekhez, akik nekünk szurkoltak. Konkrét visszajelzés - akár jóváhagyás vagy elutasítás - hiányában egészen a műsor kezdetéig reménykedtem, hogy ezen apró kérés jelentőségét a csatorna megérti és támogatja, elismerve ezzel is azt a munkát, amit heteken át végeztünk. Érthetetlen ugyan, de ez nem így történt.
A feleségem féltékeny, ezt próbálták korábban erősíteni, amire csak magyarázkodni tudtam, tudtunk, valaki jól kitalálta. Kiszolgáltatott, bántó helyzet. Elviseltem a méltatlan kommenteket.
De a >>furcsa körülmények között távozott"<< az már objektív valótlanság, hitelrontás. Összeestem az egyik próbán, közel 50 fős stáb előtt, mentő vitt el a Róna utcai stúdióból, írtam erről korábban (még a mentős csapat is kommentálta, jól esett.) Az orvosok két hét pihenőt írtak elő, a TV2 a szabályzatra és a jogtulajdonos BBC-re hivatkozva kizárt (!) a versenyből. Nem tehettem mást, elfogadtam. Sose gondoltam, hogy ezt félrevezető cikkek követik, meg kommunikációs ügyeskedés a nézettség miatt.
Kevéssé értem, hogy tud tükörbe nézni, aki hazugságokat ír, a hitelemet rontja, pláne aki mindezeket jóváhagyja.
A Bors ellen személyiségi jogi pert indítok (és mindenkivel szemben, aki átveszi a hazug cikkeket), nekik nyilatkozni sem fogok. Azt pedig, hogy a TV2 ezen magatartását hogyan értékelem és ennek kapcsán milyen jogi lépéseket teszek, még nem döntöttem el.
Egy biztos: nem tűröm a hazugságot. Az én lelkiismeretem tiszta. Aki pedig engem méltatlanul lejáratva akart nézettséget szerezni, az nem maradhat jogi következmény nélkül!
Számos remek tévéműsor után most néhány emberben óriásit csalódtam. Sok kihívással és nehézséggel teli ez az év, lassan túl leszünk rajta. Megyek tovább a saját utamon!"

– írta a Facebook-oldalán a Sztárban Sztár leszek zsűritagja.

Az énekes bejegyzése erre a linkre kattintva olvasható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!