Horváth Cintia piros estélyiben ünnepelte a karácsonyt - ifaktor

@horvathcinco méltóképp, az ünnephez híven gyönyörű piros estélyiben pompázott a karácsonyfa mellett kiskutyájával. Cinco amellett, hogy szereti a divatot, örömmel a képviseli az elegánsabb, különlegesebb vonalat. Remek választás volt tőle ez a lélegzetelállító darab.


Valahogy, az évek során már a fejünkbe égett, hogy a karácsony színe a piros, amely a szeretetet, összetartást és a családot is jelképezi. Ezek tudatában, még inkább hatásos Cinco ruhája.

Vajon szilveszterre mit választ?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!