Horváth Éva gyermekei már most nagyon hasonlítanak - ifaktor

Horváth Éva Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, amin kisfia Kristóf és második babája ultrahangos fotóját szerkesztette össze. A hasonlóság elképesztő.


Igaz még csak a pocakban van Éva második gyermeke, de a mai technológiának köszönhetően már tökéletesen jól látható gyermeke az ultrahang fotón is és éppen ugyan olyan az arca, mint első gyermekének, Kristófnak.

Persze lehet az is, hogy csak az alvó pozíció miatt hasonlítanak ennyire, de a kommentelők is elképedtek a hatalmas hasonlóságtól.

„Szerintetek hasonlítanak egymásra?"

- kérdezte Éva követőitől, amire természetesen jöttek is sorban a válaszok.

Évának már nincs sok hátra várandósságából és mi is már alig várjuk, hogy megtudjuk hogyan fogják hívni második kisfiát a modellnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!