Hosszabb kihagyás után, ismét edzős videókat készít Rubint Rella - ifaktor

Rella utóbbi néhány hónapja az egyetemről szólt, ugyanis nemrég sikeresen megszerezte élelmiszermérnök diplomáját. Ennek köszönhetően a napjai szerves részét tanulással töltötte, így sok esetben e témakörökben készített videókat. Most azonban visszatért a 'workout' tartalmaihoz.


Legújabb YouTube-videójában egy 40 perces kardió edzést mutatott, ami csak a kezdet, ugyan is a napokban létrehozott egy Facebook-csoportot, amelyben egy 4 hetes edzéstervre invitálja meg tagjait, illetve az étkezésben is segít.

A résztvevők befogadását a tegnapi napon zárta le, teljesen ingyen segít azoknak, akik a csoport tagjai.

Instagram-oladalán természetesen továbbra is válaszol és tanácsod ad azoknak, akik segítséget kérnek a táplálkozás és a mozgás terén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Tücsi rettentően hálás édesapjának

Akik már régebb óta követik a népszerű influenszert, Aryee Claudia Dedeit, ismertebb nevén Tücsit, nekik már feltűnhetett, hogy édesapjával nagyon szoros és remek kapcsolatot ápolnak. Háláját édesapja felé legújabb posztjában fejezte ki.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!