Hosszabb kihagyás után, ismét edzős videókat készít Rubint Rella - ifaktor

Rella utóbbi néhány hónapja az egyetemről szólt, ugyanis nemrég sikeresen megszerezte élelmiszermérnök diplomáját. Ennek köszönhetően a napjai szerves részét tanulással töltötte, így sok esetben e témakörökben készített videókat. Most azonban visszatért a 'workout' tartalmaihoz.


Legújabb YouTube-videójában egy 40 perces kardió edzést mutatott, ami csak a kezdet, ugyan is a napokban létrehozott egy Facebook-csoportot, amelyben egy 4 hetes edzéstervre invitálja meg tagjait, illetve az étkezésben is segít.

A résztvevők befogadását a tegnapi napon zárta le, teljesen ingyen segít azoknak, akik a csoport tagjai.

Instagram-oladalán természetesen továbbra is válaszol és tanácsod ad azoknak, akik segítséget kérnek a táplálkozás és a mozgás terén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!