Hosszú idő után lekerült Festy in Style fogszabályzója - ifaktor

A Festy in Style néven elhíresült divatblogger, azaz Rohonczi Anita hosszú idő után láthatóan felszabadultan mosolyog Instagram-oldalán legújabb fotóján, természetesen már a fogszabályzó nélkül.


Festy a lehető legbüszkébben, széles mosollyal pózol a kamerának, ami teljesen értető, hiszen több éven át kellett viselnie a fémszerkezetet szájában, hogy mosolya tökéletes lehessen, amit sikeresen elért orvosának köszönhetően.

„Eljött ez a pillanat is, hogy lekerült a fogszabályzóm, és Dórinak a doktornőmnek köszönhetően tökéletes lett a mosolyom. 😃🙏🦷 El se tudom mondani nektek a boldogságot, amit most érzek. Nem tudok betelni vele. Teljesen megváltoztatta az életemet. A kezelésnek minden egyes momentuma megérte, és bármikor újra belevágnék! Nagyon köszönöm"

- számolt be az örömhírről követőinek Instagram-oldalán.

Csatlakozunk Dukai Regina véleményéhez, amit kommentben fejtett ki Anitának:

„Gyönyörű vagy"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!