Hosszú Katinka már gőzerővel készül a tokiói olimpiára - ifaktor
Tavaly a világjárvány miatt elmaradt, idén minden bizonnyal megtartják a tokiói olimpiát, amire már nagyon komolyan készülnek a sportolók. Köztük az egyik legnagyobb reménységünk Hosszú Katinka is.


A háromszoros olimpiai bajnok úszó ismét a medencéből posztolt közösségi oldalán, ezúttal azonban külön boldogságot jelentett neki, hogy idén először napon edzhetett.

„Nagyon szerencsés és boldog vagyok, hogy a napon edzhetek! A legjobb...így sokkal könnyebben mennek a kemény edzések... belül mosolygok ;)"

– írta Instagram-posztjában Katinka.

Az Iron Lady már megkapta az első adag koronavírus elleni oltását a Pfizer vakcinából, így neki a vírust már nem kell legyőznie, elég lesz majd csak Tokióban a vetélytársakat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Schobert Norbi megmutatta lógó melleit

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű fitnesz guru, Schobert Norbi a Fókusznak adott interjújában meggondolatlan kijelentéseivel keményen megbántotta férfitársait, akiket 100 kiló fölötti súlyuk miatt vágódisznónak tart. Norbi a durva reakciókra próbált reagálni egy poénnal.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!