Hosszú Katinka már gőzerővel készül a tokiói olimpiára - ifaktor
Tavaly a világjárvány miatt elmaradt, idén minden bizonnyal megtartják a tokiói olimpiát, amire már nagyon komolyan készülnek a sportolók. Köztük az egyik legnagyobb reménységünk Hosszú Katinka is.


A háromszoros olimpiai bajnok úszó ismét a medencéből posztolt közösségi oldalán, ezúttal azonban külön boldogságot jelentett neki, hogy idén először napon edzhetett.

„Nagyon szerencsés és boldog vagyok, hogy a napon edzhetek! A legjobb...így sokkal könnyebben mennek a kemény edzések... belül mosolygok ;)"

– írta Instagram-posztjában Katinka.

Az Iron Lady már megkapta az első adag koronavírus elleni oltását a Pfizer vakcinából, így neki a vírust már nem kell legyőznie, elég lesz majd csak Tokióban a vetélytársakat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!