Újra együtt dolgozhat Gundel-Takács Gábor és Hrutka János - ifaktor
Gundel-Takács Gábor és Hrutka János egy BL csoportkörös mérkőzésen a Spíler stúdiójában.
Korábban mi is beszámoltunk Hrutka János esetéről. Hrutka egy közösségi médiában közétett bejegyzésében írta le, hogy bizonyára kijelentései miatt bocsátották el a TV2-es médiacsoportba tartozó Spíler TV-től.


Az egész Gulácsi Péter bejegyzésével indult, amelyben a magyar labdarúgó-válogatott és az RB Leipzig kapusa a közösségi oldalán állt ki a szivárványcsaládok mellett.

Ezt követte Hrutka kiállása, amelyben támogatásáról és hasonló gondolkodásmódjáról biztosította a magyar kapust. Később a szakértő a sajtóban megjelent cikkek rohama után üzenetet kapott a televízió illetékeseitől, hogy beszélgetésre invitálják őt.

Mindezek után Gundel-Takács Gábor a Spíler TV műsorvezetője és Bereczki Zoltán a TV2 egyik legfoglalkoztatottabb szereplője is kiállt a szakértő mellett a közösségi oldalain.

Gundel gyakorlatilag nyilvánvalóvá tette: Hrutka a barátja és ezért állt ki nyíltan munkatársa mellett, ugyanis – ahogy ő fogalmazott – „A barát az barát".

Mindezek után felmerülhetett a kérdés sokakban: vajon Bereczkitől és Gundeltől is megválnak, vagy velük azért – lévén igencsak népszerű húzóemberek – „kivételezettebben" járnak el?

Nos, úgy tűnik utóbbi valósult meg. Sőt most Gundel és Hrutka úgy néz ki, hogy újra egy műsorban szerepelhetnek, noha azt egyelőre nem árulhatták el, hogy pontosan milyen formátumról van is szó, de az is biztos, hogy Eszterházy Mátyás is velük tart.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!