Hujber Feri ismét apa lesz - ifaktor

Hujber Ferencet utoljára akkor láttuk a képernyőn, amikor a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában úgy tűnt, hogy megőrült a színész. Azóta persze kiderült, hogy ez mindössze egy médiahack volt a részéről.


„Most megint érkezik egy kisjövevény és nagyon remélem, hogy jobb apa leszek. Nem voltam sokszor ott, amikor kellett volna, mert nagyon ki voltam égve színészileg és kapcsolati szinten is"

árulta el az A Konyhafőnök VIP szereplője.

Feri még versenyben van a főzőműsorban, sőt Feke Palival és Oroszlán Szonjával (aki szintén külföldön él, csak ő az Egyesült Államokban – a szerk.) eddig egy híján minden pontot behúztak a rivális csapattal szemben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!