Húsvét közeledtével elöntik a finom receptek az Instagramot - ifaktor
forher szandra
Forher Szandra - aki két kisgyermek édesanyja - gyakran oszt meg recepteket követőivel, hiszen szívesen tesz-vesz a konyhában, családja nagy örömére.


Szandránál pár éve inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak, így azóta életmódot váltott, süteményeit pedig IR barát módon készíti el.

Receptjei nagy sikernek örvendenek, hiszen nem csak a betegséggel együtt élőknek lehet tökéletes alternatíva, hanem annak is, aki valamilyen diétát követ.

A véleményvezér eddigi legsikeresebb receptje a mindössze 30 perc alatt elkészíthető puha kifli, amit azóta is rengeteg követője készít el nap, mint nap. Ezúttal 3 receptet emelünk ki Szandra húsvéti krealmanyai közül, amik tökéletes kísérői lehetnek az ünnepi ebédnek.

Szandra legutóbb Vakondtúrás tortát készített el, ami egy nagyon mutatós és finom édesség, amivel a gyerekeket és a felnőtteket is egyaránt le lehet venni a lábáról. A recept egyébként végtelenül egyszerű, mindössze egy piskótalap sütése és a krém kikeverese kell, majd pedig a sütemény összeállítása. A csokis-vanilias-bananos süti egy igazán játékos választás húsvétkor.

Az influenszer nemrég egy klasszikus, ámde örök kedvenc péksüteményt is készített egy együttműködés keretei között, kakaós csigát! Az egészségesebb verzió főleg teljes kiőrlésű lisztet tartalmaz, valamint cukormentes. Ez az igazi kelt tésztás kakaós csiga a gyerekkorunkat idézi, húsvét alkalmából tökéletes reggeli ötlet.

Az egyszerűség kedvelőinek tökéletes süteményötlet Szandra bögrés almás kenyere. Az összetevőket egy 3,5 dl-es bögrével kell kimérni és gyakorlatilag csak össze kell keverni őket és betenni a sütőbe. A kenyér közepén fahéjas alma bújik meg.

Ez a különleges, ámde egyszerű recept kiváló arra, hogy lenyűgözzük vendégeinket húsvétkor!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!