Húsvétkor is dolgozott a népszerű influenszer - ifaktor
Antal Éva alias Vászonzsákoslány kutyájával és biciklivel  a szabadság híddal a háttérben a dunaparton
Antal Éva, vagyis a „Vászonzsákoslány" még Húsvét hétfőn is azon munkálkodott, hogy a földünket minél tisztább és élhetőbb hellyé varázsolja – tette mindezt többed magával.


Éva minden bizonnyal Magyarország legismertebb olyan influenszere, aki a föld jövőjét, a fenntarthatóságot és az egészséges, valamint vegán életmód témákat helyezi a profiljának előterébe.

Ugyan az egyértelmű, hogy nagyon-nagyon elkötelezett elvei mellett, azért az mégis egy külön szintet képvisel – legalábbis nálunk biztosan –, hogy még ünnepnapokon is azon töri a fejét, hogy mivel lehetne segíteni, így húsvét utolsó napján például szemetet szedett a Balatonon.

Sajnos több szemét gyűlt össze, mint gondolnánk...

„Életem eddigi legjobb Húsvét hétfőjét szemétszedéssel töltöttük, elmentünk Balatonszemesre ahova egy helyi gimnazista lány szervezte az akciót. Eredetileg szombaton lett volna, de a rossz idő miatt át lett téve mára. Először nem gondoltam volna, hogy sok szemetet fogunk szedni azon a partszakaszon, akkor még nem láttam a növények között megbújó alattomos műanyag zacskókat, csikkeket és sörös dobozokat. Végül sajnos nagyon gyorsan megteltek a zsákok, de örömmel töltött el minket a végén hogy aktívan hozzájárulhattunk a jó ügyhöz"

– írta az Instagramon Éva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!