Ide érdemes ellátogatni – Laskóy Noémi és férje megmutatták - ifaktor

A jelenlegi korlátozások és járványhelyzet okozta szigorítások miatt, hogy azért mégse kattanjunk be ebben a helyzetben, a legnépszerűbb program jelenleg a kirándulás. Így tett Laskóy Noémi és férje is a hétvégén.


szabadban töltsenek pár órát. Noémi most egy olyan helyet mutatott meg nekünk, amiről kevesen tudnak, pedig varázslatos.

Első pillantásra Noémi képe alapján azt gondolhatnánk, hogy külföldön járt a házaspár. Azonban Noémi feltüntette posztjában a helymeghatározást is és a Kisoroszi Szigetcsúcsoknál jártak férjével, ami egy az egyben egy külföldi varázslatos szigetre hajaz.

Noémi posztjában azt is elárulta, hogy itt tartották volna az esküvői fotózásukat is, csak helyette karanténba kellett vonulniuk, de ez már szinte nem is meglepő a mostani helyzetben.

„két hózápor között elkaptunk egy kis napsütést is és végre eljutottunk az elmúlt 1 évünk legegzotikusabb helyére😅
egyébként itt lett volna az esküvői kreatív fotózásunk, ha nem lettünk volna az esküvőnk után napokig karanténban🙈 egyszerűen csodálatos a Kisoroszi Szigetcsúcs, pláne nyáron"

– írta Insta-oldalán Noémi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!