Ide látogatott el Cserháti Tamara a hétvégén - ifaktor

A népszerű szépségkirálynő, Cserháti Tamara Instagram-oldalán adott remek tippet, hogy hova érdemes kirándulniuk a családosoknak a még mindig fennálló korlátozások alatt.


Azt gondolnánk, hogy hazánkban a jelenlegi járványhelyzet miatt nem sok program lehetőségünk maradt a kiránduláson kívül. Szerencsére a közösségi média sztárjai egyre több szuper ötletet adnak követőiknek kikapcsolódás céljából.

Tamara megmutatta közösségi oldalán, hogy a hétvégén gyermekeivel egy nagyon aranyos hangulatú minifarmra látogattak el, ahol különböző háziállatokat simogathattak a gyerkőcök.

Az influenszer posztjában elárulta nekünk, hogy pontosan milyen állatokkal várják az arra térőket, amik igazán jó feltöltődést nyújtanak a gyermekek számára, főleg ha saját háziállat tartására nincs lehetőségünk.

„Tökéletes #hétvégiprogram a Minifarmon🐑🐇🐓Nagyon szép környezetben várják a kicsiket-nagyokat csirkék, kecskék, birkák, nyuszik, csacsi, lovak, pónik, járgányok és a kedves házigazdák😌 A gyerekek imádták, biztosan megyünk még"

– írta Instagram-oldalán Tamara.

A szépségkirálynő követői hálásak voltak ajánlásáért, ugyanis úgy tűnik egyre nehezebb kreatív programokat kitalálniuk a családos édesanyáknak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Így is lehet: 9 éve élnek boldog házasságban Bárdosi Sándorék

A házassági évfordulóról Bárdosi felesége, Ildi emlékezett meg az Instagram-oldalán, ahol egy nagyon szívet melengető bejegyzést tett közzé.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!