Ide költözik a Nekem a Balaton kisboltja - ifaktor

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Ördög Nóriék kisboltjának költözniük kell. Habár hosszas próbálkozások és erőfeszítések övezték az elmúlt hónapjaikat a helyi önkormányzattal és a helybéliekkel, de menniük kellett.


Sajnos a kisbolt jelenlegi helye nem nyúlt elég teret az oda érkezőknek, sem befogadás szempontjából, sem pedig parkolóhely tekintetében. Így Nóriék kerestek egy olyan helyet, ahol senkit nem zavarnak és továbbra is tömegek látogathatják meg őket. Az új helyszínt, illetve a jelenlegi állapotokat mutatták most meg legújabb YouTube-videójukban.

Továbbá láthatjuk a megálmodott tervrajzot is, hogy hogyan fog kinézni, ha elkészül.

A nyitást májusra tervezik, de addig még számos munkálatokat kell elvégezniük. Többek között olyan nehézségeket fognak meglovagolni a mielőbbi nyitásért, mint a közművek- víz, villany, gáz- bevezetése. Illetve folyamatosan bővülő csapatukba ezúttal is keresnek lelkes jelentkezőket, akik szívesen dolgoznának velük.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!