Ide költözik a Nekem a Balaton kisboltja - ifaktor

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Ördög Nóriék kisboltjának költözniük kell. Habár hosszas próbálkozások és erőfeszítések övezték az elmúlt hónapjaikat a helyi önkormányzattal és a helybéliekkel, de menniük kellett.


Sajnos a kisbolt jelenlegi helye nem nyúlt elég teret az oda érkezőknek, sem befogadás szempontjából, sem pedig parkolóhely tekintetében. Így Nóriék kerestek egy olyan helyet, ahol senkit nem zavarnak és továbbra is tömegek látogathatják meg őket. Az új helyszínt, illetve a jelenlegi állapotokat mutatták most meg legújabb YouTube-videójukban.

Továbbá láthatjuk a megálmodott tervrajzot is, hogy hogyan fog kinézni, ha elkészül.

A nyitást májusra tervezik, de addig még számos munkálatokat kell elvégezniük. Többek között olyan nehézségeket fognak meglovagolni a mielőbbi nyitásért, mint a közművek- víz, villany, gáz- bevezetése. Illetve folyamatosan bővülő csapatukba ezúttal is keresnek lelkes jelentkezőket, akik szívesen dolgoznának velük.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!