Idegen lepte meg Dér Henit - ifaktor

Az énekesnő, Dér Heni a napokban ünnepelte névnapját, minek alkalmából egy kedves nő rajongója egy csokor virággal lepte meg.


Henit teljesen váratlanul érte a dolog, főleg most ezekben a bizonytalan időkben. A meglepetés egy telefonhívással kezdődött, amiben felköszöntötték és udvariasan megkérdezte a hölgy, hogy kedveskedhet-e Heninek egy virágcsokorral.

Az énekesnő a minimumnak érezte, hogy megossza ezt a kedves kis történetet követőivel, akik már több mint 300 ezren vannak közösségi oldalán.

„A minap teljesen meglepődtem, amikor egy kedves női hang felhívott, boldog névnapot kívánt és elmondta, hogy szeretnének egy csokor virággal kedveskedni...🙈😁😁 Ebben a helyzetben talán most még furcsább és jólesőbb érzés ilyen emberekkel találkozni, főleg, hogy semmit nem várnak cserébe egy mosolynál... 🤗🤗🤗❤️❤️🙏🙏 Ezek után tőlem nem csak egy mosolyt kapnak, hanem viszem tovább a hírét az ilyen embereknek, mert ezekből lehet táplálkozni és épülni... Ja és nem mellesleg gyönyörű a csokor, köszönöm"

- olvashatjuk Heni bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!