Idegesítő női problémákat mutatott be Szabó Kitti - ifaktor
Szabó Kitti rózsaszínű ruhában ül

Szabó Kitti legújabb YouTube-videójában összefoglalja vicces kontextusban, hogy a nőket milyen gyakori test-parák érintik. Természetesen a videóban leginkább saját problémáit mutatja be nekünk, de ezek a gondok a nők nagy százalékát szintén érintik.


Az első probléma amire rávilágít az influenszer az nem más, mint a testszőrzet. Kitti elárulja nézőinek, hogy szőrzetét sajnos édesapjától örökölte, ami elég dúsnak mondható. A hitelesség érdekében egy képet is bevágott édesapjáról.

A következő női probléma, amit sorra vett Kitti az a szemöldök kérdése volt. Az évek alatt folyamatosan változott a szemöldökök formájára, méretére és színére vonatkozó divat. Éppen ezért, akik a kétezres években nagyon vékonyra szedették a szemöldöküket, most bajban lehetnek amiért a dús, természetes hatású lett a divat.

Természetesen nem maradhatott ki a felsorolásból a nőket folyamatosan üldöző probléma sem: a testsúly. A vlogger ezt a nőket érintő kellemetlenséget is alaposan kifejti videójában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!