Idegesítő női problémákat mutatott be Szabó Kitti - ifaktor

Szabó Kitti legújabb YouTube-videójában összefoglalja vicces kontextusban, hogy a nőket milyen gyakori test-parák érintik. Természetesen a videóban leginkább saját problémáit mutatja be nekünk, de ezek a gondok a nők nagy százalékát szintén érintik.


Az első probléma amire rávilágít az influenszer az nem más, mint a testszőrzet. Kitti elárulja nézőinek, hogy szőrzetét sajnos édesapjától örökölte, ami elég dúsnak mondható. A hitelesség érdekében egy képet is bevágott édesapjáról.

A következő női probléma, amit sorra vett Kitti az a szemöldök kérdése volt. Az évek alatt folyamatosan változott a szemöldökök formájára, méretére és színére vonatkozó divat. Éppen ezért, akik a kétezres években nagyon vékonyra szedették a szemöldöküket, most bajban lehetnek amiért a dús, természetes hatású lett a divat.

Természetesen nem maradhatott ki a felsorolásból a nőket folyamatosan üldöző probléma sem: a testsúly. A vlogger ezt a nőket érintő kellemetlenséget is alaposan kifejti videójában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!