Idén is elmarad a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound - ifaktor
Nemrégiben felröppentek hírek, hogy az idei Balaton Soundon csak vakcinaigazolvánnyal rendelkező személyek vehetnek majd részt. Most kiderült, hogy ebből semmi nem fog megvalósulni, ugyanis a szervezők bejelentették, hogy 2021-ben is elmarad a Balaton Sound és a VOLT Fesztivál.


Várható volt, hogy hamarosan fontos bejelentésekre számíthatunk a fesztiválszervezőktől, ugyanis egyelőre elég kérdőjeles, hogy milyen nyarunk lesz, így mérlegelniük kellett, hogy neki lássanak a szervezésnek, vagy a bizonytalan szituáció miatt az idei rendezvényüket is elhalasszák. A Sound és a VOlT esetében végül az utóbbi forgatókönyv valósult meg.

„A Balaton Sound mára Európának egyik fontos, Magyarországnak pedig a legjelentősebb elektronikus zenei fesztiválja lett, amely komoly turisztikai vonzerővel bír és több tízezer hazai és külföldi vendéget jelent évente. Egyelőre azonban nem látjuk annak realitását, hogy nyár közepére a nemzetközi turisztikai forgalom ilyen mértékben újrainduljon Európa-szerte, mindemellett pedig a hazai közönségünk biztonsága és egészsége számunkra mindennél fontosabb. Ezért azt a fájó döntést kellett meghoznunk, hogy legközelebb 2022-ben nyitjuk meg a fesztivál kapuit."

– mondta Fülöp Zoltán, fesztiváligazgató.

A VOLT Fesztivál alapítója Lobenwein Norbert pedig így nyilatkozott:

„A közönséghez és a fellépőkhöz hasonlóan mi is arra készültünk, hogy idén végre újra találkozhatunk Sopronban és Zamárdiban. A Telekom VOLT Fesztivál a portfoliónk legkorábbi eseménye, hiszen idén júniusra terveztük a kapunyitást. Mára annyira közelivé vált ez az időpont, hogy kénytelenek voltunk a halasztás mellett dönteni. Most, a járvány harmadik hulláma közepén, még azt sem látjuk, hogy egyáltalán mikor lehetne elindítani a kampányt, a jegyértékesítést, így pedig lehetetlen egy nyár eleji nagy fesztivál biztonságos megvalósítása. Az idei line-uppal a megszokottnál jóval korábban készültünk el, azonban még meghirdetni se volt lehetőségünk a 2021-es sztárokat. Közben a háttérben ma már azt is látjuk, hogy a nemzetközi turnék is sorra maradnak el a bizonytalanság miatt."

Hogy a Szigetnek, a Strand Fesztiválnak, az EFOTT-nak, vagy épp a Fishing on Orfűnek mi lesz a sorsa, arról egyelőre nincs döntés.

(24.hu)

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!