Idén is elmarad Tücsi kislányának szülinapi bulija - ifaktor

A napokban töltötte be a népszerű influenszer, Tücsi gyönyörű kislánya második életévét, amit sajnos a jelenlegi járványhelyzet miatt - akárcsak az első születésnapját -, nem tudtak hatalmas bulival megünnepelni.


Így már a második szülinapja is buli nélkül marad a szépséges kislánynak, amiért édesanyja közösségi oldalán írta követőinek, mennyire bánatos.

Az édesanyának az a terve, hogy amint feloldják a korlátozásokat duplán megünneplik kislánya mindkét születésnapját, amit a koronavírus miatt el kellett halasztani. Követői rengeteg születésnapi köszöntést írtak a poszt alatti komment szekcióban.

„Csoda 2 éves nagylányunk. 💞💞💞
Sajnos épp tavaly is az Ő születésnapja előtt vezették be a korlátozásokat és idén is, így mindkét alkalommal le kellett mondani a kis barátaival a bulit. De ahogy engedik, duplán is megünnepeljük, az tuti!"

– írta Instagram-oldalán Tücsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!