Időre van szüksége Rubint Rékának, követői türelmét kéri - ifaktor

Sajnálatos módon néhány nappal ezelőtt hatalmas tragédia érte Rubint Rékát és családját, ugyanis elvesztette az édesanyját.


A tragédiát követő másnapon Réka egy Instagram-posztban fejtette ki érzéseit követőinek. Most, néhány nappal később ismét megosztott egy bejegyzést, mely alatt köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatják ebben az elképzelhetetlen nehéz és fájdalmas időben. Majd hozzátette, hogy még nem tud visszatérni és élő edzéseket tartani, éppen ezért egy korábbi Alakreform-videót töltött fel YouTube-csatornájára.

​"Még egy kis időre van szükségem, hogy lelkileg megerősödjek és újra adni tudjak Nektek... energiát, erőt, hitet, és még nagyobb szeretetet, mint amit valaha is adhattam. Ma szerda van ... és bár az esti élő Alakreform edzésre még nem állok készen, de hoztam Nektek egy KORÁBBI edzést , hogy a mozgás öröme ma is összekapcsolhassa a szívünket és az energiáinkat"

- írja Réka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!