iFaktor Agency: Magyarország legnagyobb influenszerkeresője - ifaktor
ifaktor.hu logo
Az iFaktor magazin mellett elindult az azonos nevet viselő ügynökségünk is, amely a piacon egyedülálló, folyamatosan bővülő és frissülő listát vezet a magyarországi influenszerekről.


Kíváncsi vagy, hogy kik a legnépszerűbb influenszerek? Kiket követnek legtöbben a különböző social média platformokon? Kivel érdemes együtt dolgozni egy márkakampányban? Az iFaktor egyedülálló, témakörökre is kereshető, naponta frissülő adatbázisa választ ad erre. De mi nem csupán válaszokat, hanem megoldásokat is kínálunk! A legnagyobb influenszer hírportál működtetése mellett kampánykoncepciókat dolgozunk ki, kampányokat menedzselünk a márkája számára leghitelesebb influenszerekkel.

A kereső négy platformot foglal magába (Instagram, Facebook, TikTok, Youtube), a lista tehát ezen közösségi média felületek számain alapszik. Naponta frissül, így ha valaki profilképet vált, vagy esetleg megelőzi az előtte lévőt, akkor a lista éjfélkor automatikusan frissül.

Az iFaktor Agency influenszer listájának kezdőoldala.

iFaktor

Több keresési lehetőség van, amelyekkel rá lehet szűrni az adott influenszerekre. Ilyen például az egy-egy influenszer posztjainak témakörei szerinti keresés (pl.: család, utazás, LMBTQ, gasztro stb. – a szerk.). A kiemelt influenszerekre keresnek rá a legtöbben, így alapvetően ők vannak a nyitóoldalon. Ha a keresőbe csak címszavakat írunk, akkor is rátalálhatunk az általunk keresett influenszerekre, vagyis nem csak név alapján kutathatunk. Sőt! Három karakterig hibázhatsz is (pl.: Küllö Babett-re is kidobja Köllő Babettet – a szerk.).

Amennyiben szeretnél egy pillantást vetni az oldalra ide kattintva megteheted.

Az Agencyt az iFaktor magazin weboldaláról is elérheted, ha a felső menüpontok közül az Agancy feliratra kattintasz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Ne hagyd ki!