Igazi káosz alakult ki Rácz Jenő új „étterménél” - ifaktor
Rácz Jenő az éttermében.
Az „étterem" szó ebben az esetben zárójeles kell, hogy legyen ugyanis Rácz Jenő legújabb helye nem éppen egy fine dining stílusú étterem, azonban a tömegeket így is vonzza!

A Street Food helység a Balaton-parti szigligeti vár aljában kapott helyet, ahol már az első nap hatalmas tömeg várt arra, hogy elérhető áron megkóstolhassa a Michelin-csillagos séf által megálmodott ételt.

Rácz Jenőt a Rumour by Rácz Jenő budapesti fine dining étterme miatt vélhetően nem gyakran fogják látni Szigligeten a vásárlók, azonban az első nap jómaga is ott volt, sőt egy videót is készített a sorról, amely kialakult a büfé előtt.

Az egész napos hatalmas soron kívül a legnagyobb gondja most az Jenőnek, hogy a helység kifogyott a másnapi készletből is...

A beharangozó videóban egyébként már elmondta, hogy egy különleges pekingi kacsás gyrost kóstolhatnak az arra járók a nevével fémjelzett kis helységben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!