Igazi tehetséget fedezett fel Dj Yamina - ifaktor

Egy győri Dj-táborban figyelt fel először a srácra Illés Viktória. Legutóbb már Yaminát megelőzően zenélt több mint 1 órát.Ő volt a legkisebb, legfiatalabb szerintem. Minden szavam, mozdulatom figyelte. A tábor után rám írt, hogy megfogadta a tanácsaim, és dolgozik az álmán. Majd egy győri fellépésemre is eljött múltkor, ahol magam mellé állítottam a pultban, had lásson mindent közelről"

– írta a poszthoz a felkapott Dj.

„Tegnap, győrben 1 srác zenéltem előttem 1 órát. Ő volt az! Akarat, kitartás. Annyira büszke voltam, el sem tudom mondani"

– zárta a posztot Viki.

Ebből is látszik, hogy sok tehetséges ember van, akiknek csak egy kezdő lökésre vagy szükségük, hogy aztán szárnyalhassanak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!