Iggy Azalea Tv-s társkeresőben keresi a szerelmet - ifaktor
Iggy Azalea egy erkélyen kék ruhában

A rappernek nem adatott eddig sok szerencse a szerelmi életét illetően, így Playboy Cartival való szakításukat követően, halandó emberek kaphatnak esélyt, hogy elcsábítsák Iggyt.


Iggy a régi, jól meglovagolt randizós, társkeresős műsorban szerepelt idén, ahol adott egy személy, aki a szerelmet keresi és egy fal mögött 3 szingli pasi, vagy csaj várja, hogy őket válassza ki a főszereplő. Mostanság ezt a műsort csak „The Celebrity Dating Game"-nek hívják.

A mostani adásban, Iggy 3 egyszerű, halandó srácnak tett fel kérdéseket, majd a legvégén választania kellett valakit. Ő pedig azt a srácot választotta, akit úgy hívnak, hogy Shaughn Adamski, aki egyébként Lizzo, amerikai rapper és énekesnő színpad menedzsere.

Annak ellenére, hogy kicsit furcsa hangja van a srácnak, Iggy megítélése szerint, mégis ő lesz a legalkalmasabb egy randira. Mivel még csak most került adásba, ezért ez a történet már kicsit régebbre nyúlik vissza, így rendkívül kíváncsiak vagyunk, hogy sikerült-e megfelelnie Shaughnak, Iggy elvárásainak.

A rapper, miután csúnyán szakított Playboy Cartival fél évvel ezelőtt, megfogadta, hogy ha eddig nem jött neki össze hírességekkel, akkor most próbára teszi a halandó férfiakat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!