Így áll Kylie Jenner és Tyga, 4 évvel a szakításuk után - ifaktor
Kylie Jenner és Tyga sztárok ölelkeznek

Izgalmas, hogy ennyi év után is beszélnek egymásról.


Álljunk meg egy szóra. Kylie Jenner már házas asszony és gyereke is van, azonban az egyik érdekes múltbéli palávert, talán pontosan ez verte ki. Jenner és Tyga szakítását követően látott napvilágot két rendkívül fontos tényező is. Az egyik, hogy a szingli lány Travis Scottal randizik, a másik pedig, hogy várandós. Ezen felbuzdulva Tyga is bejelentkezett, hogy ő az apja Storminak, de ennek az ügynek a végére gyorsan pontot tettek.

Ebből következik, hogy szép és boldog közös múltra tekint vissza Tyga és Jenner kapcsolata. Sokáig voltak együtt, mikor hirtelen megromlott a kapcsolatuk. Hiába ejtenek szót néha még a mai napig egymásról, Jenner elmondása szerint egyáltalán nem tartják a kapcsolatot.

A „Keeping Up With the Kardashians" című sorozat egyik záró epizódjában Jenner elmondta, hogy nem váltak el rossz szájízzel és azt is hozzátette, hogy

„Nem vagyunk barátok, de rendben vagyunk. Ha összefutok vele egy szórakozóhelyen, vagy akárhol, akkor minden jót kívánok neki. Nincsenek rossz érzéseim vele kapcsolatban."

Tyga és Jenner 2014-ben kezdtek randizni, majd 2015 novemberében bejelentették, hogy szünetet tartanak. Ez a szünet mindössze egy hétig tartott. Amikor Jenner, Ellen vendége volt a beszélgetős műsorában, akkor hivatalosan is kijelentette, hogy újra együtt vannak és hozzáfűzte, hogy

„Nem szakítottunk."

Majd 2016 májusában, ismét szakított a pár, majd rá egy hónapra újra összejöttek. Ekkor már úgy tűnt, hogy minden rendbe jött köztük és szeretik egymást. Egészen 2017-ig együtt is voltak, mikor újra szakítottak, ezúttal végleg.

Kylie Jenner jelenlegi párjával is szakított már egyszer, azonban most úgy néz ki újra egymásra találtak. Reméljük és kívánjuk a nagyobb szerencsét Travis Scotthoz, mint Tygához.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!