Így az év végére, két díjat is bezsebelt B Nagy Réka - ifaktor
Így az év végére, két díjat is bezsebelt B Nagy Réka

Meg kell hagyni nagyon pörögnek az események Réka körül, aki az év végére két díjat is magáénak tudhat zenei munkásságáért. A fiatal, feltörekvő énekesnő a Musicdaily Awards nyertese lett két külön kategóriában: Legjobb magyar dal, Legjobb magyar énekes.


Nagyon intenzívre és produktívra sikeredett ez az év Rékáék számára, ha nem is az egész év, de a vége biztosan. Vőlegényével, Dáviddal beköltözhettek első közös kertes házukba három kutyusukkal, akik időközben már négyen lettek. Klipforgatások, klippremier, végül pedig a két díj.

"Ennél jobb zárása nem is lehetne ennek az évnek. Mérhetetlenül hálás vagyok, alapvetően a jelölés is megtisztelő volt számomra, de az, hogy mindkét kategóriát, azaz a legjobb magyar előadó és legjobb magyar dal-t, megnyertem az valami csodálatos. Ezt mind nektek köszönhetem, akik mellettem vagytok, szavaztatok, támogattok és hallgatjátok a dalaimat! Hatalmas köszönettel tartozom" –írja Instagram-oldalán Réka.

Legalább ilyen sikeres és produktív éveket kívánunk Rékának a jövőben is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!