Így beszél oroszul Módis Gabi - ifaktor

Akik régóta követik a sminkes – influenszert, Módis Gabit már tudhatják róla, hogy félig magyar és félig ukrán-orosz felmenőktől származik. Ennek köszönhetően jó pár orosz szokatlan szólásról és közmondásról tud beszámolni követőinek, amiken jókat lehet derülni.


Legújabb YouTube-videójában Gabi elmesélte, hogy ukránul sajnos nem tud beszélni – ennek ellenére mindent megért (a szerk.) – cserébe oroszul annál inkább. A vloggertől azt is megtudtuk, hogy itthon született és az anyanyelve is magyar.

Gabi videójában számos orosz szólást olvas fel, amiket nagyon szokatlan a vlogger szájából hallani, főleg mert ilyenre még nem volt példa az eddigi videóiban.

A YouTuber videója közepe felé néhány szót ejt nagymamájáról is, aki a háborút is megélte, ennek ellenére mégsem vágyott külföldre soha a Szovjetunióból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!