Így beszél oroszul Módis Gabi - ifaktor

Akik régóta követik a sminkes – influenszert, Módis Gabit már tudhatják róla, hogy félig magyar és félig ukrán-orosz felmenőktől származik. Ennek köszönhetően jó pár orosz szokatlan szólásról és közmondásról tud beszámolni követőinek, amiken jókat lehet derülni.


Legújabb YouTube-videójában Gabi elmesélte, hogy ukránul sajnos nem tud beszélni – ennek ellenére mindent megért (a szerk.) – cserébe oroszul annál inkább. A vloggertől azt is megtudtuk, hogy itthon született és az anyanyelve is magyar.

Gabi videójában számos orosz szólást olvas fel, amiket nagyon szokatlan a vlogger szájából hallani, főleg mert ilyenre még nem volt példa az eddigi videóiban.

A YouTuber videója közepe felé néhány szót ejt nagymamájáról is, aki a háborút is megélte, ennek ellenére mégsem vágyott külföldre soha a Szovjetunióból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta születendő gyermekének a nemét

Az egykori szépségkirálynő napokkal ezelőtt közzétett egy posztot Instagram-oldalán, melyben elárulta, hogy már tudja, hogy milyen nemű lesz a harmadik gyermeke, de még nem árulja el követőinek. Most azonban lehullott a lepel a titokról.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!