Így bombázott szét Joe Schilling MMA harcos, egy random srácot - ifaktor
Joe Schilling verekedés bárban

2 pofon és ájulás – ez az eredménye, ha ráfeszülsz egy MMA harcosra.


A férfi, akit Joe Schilling csúnyán helyben hagyott, vádat emel a küzdősportoló ellen.

A történetről illik tudni, hogy Schillingék éppen egy bárban voltak, ahol szólt a zene és beszélgettek. Egy indokolatlan pasas pedig rendkívül irritáló módon rappelte a DJ által játszott számokat és egyáltalán nem félt többször is használni a „N*gga" szót, teljes fehérsége ellenére.

Az eset akkor csúcsosodott ki, amikor a buszsofőr, aki afro-amerikai volt, elment a férfi mellett, aki pedig levállalta őt, miközben hozzászegezte a sértő megjegyzéseket. Mind ezek mellett a férfi folyamatosan az MMA harcos és társasága szemébe nézett miközben idiótán viselkedett és káromkodott.

Ezt követően Schilling kiment elszívni egy cigarettát és mikor visszajött, a csávó őt is levállalta, feltehetőleg véletlen. Nem volt semmi baj addig, ameddig rá nem jött a férfi, hogy azt az embert vállalta le véletlenből, akinek egész este nyomta a rizsát. Ekkor Schilling után kiabált, majd rámozdult, mint aki meg akarná ütni. Ekkor pedig 1-ig sem számolva, Schilling azonnal kiütötte a férfit, aki rögvest elájult.

Ezek után mind a DJ, mind pedig a buszsofőr megköszönte neki, hogy leállította a folyamatosan bántó szavakkal dobálózó férfit.

A férfi, név szerint Justin Balboa a rendőrséghez fordult, mivel szerinte indokolatlanul csapta le az MMA harcos.

Balboa ügyvédje szerint ez egyáltalán nem helyénvaló, hogy valakit így leüssenek. Majd hozzátette, hogy Schilling örüljön, hogy nem indítanak pert ellene gyilkossági kísérlet miatt is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!