Így búcsúzik Dallos Bogi az X-Faktortól - ifaktor
dallos bogi farmerben és farmerkabátban selfiezik
Mi is beszámoltunk róla, hogy az X-Faktor mentori székében Dallos Bogi helyett ezúttal a jubileumi 10. évadában Csobot Adél fog helyet foglalni. Dallos Bogi az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy milyen érzések kavarognak benne a műsor elhagyása után.


„Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentora lehettem. Rengeteg élményt szereztem és sokat tanultam belőle. Köszönöm az egész stábnak, megtisztelő volt a közös munka. Most a lemezem munkálataira, az új vállalkozásunkra, további álmaim megvalósítására, és önmagam fejlesztésére fókuszálok a zene és a műsorvezetés terén. Köszönöm nektek a rengeteg szeretetet, figyemet, amit nap, mint nap kapok tőletek. Nagyon sok sikert kívánok az új csapatnak!"

– írta Bogi.

Az RTL Klub és a Bogi kommunikációja szerint is utóbbi jelezte a csatornának, hogy inkább a zenei karrierjére és egyéb vállalkozásaira szeretne most koncentrálni, így nem vállalja a mentori teendőket.

Csobot Adél 9 év után tért vissza az X-Faktorhoz, amelynek háttérműsorát már korábban vezette, míg előtte versenyzőként is megmérettette magát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!