Így búcsúzott a Barátok közttől Lékai-Kiss Ramóna - ifaktor

23 év után véget ér az RTL Klub egyik legsikeresebb napi sorozata, a Barátok Közt. Lékai-Kiss Ramóna karrierje is innen indult 17 éves korában. A kezdetekről osztott meg közösségi oldalán egy fotót követőivel.


A műsorvezetőnő karrierje azóta folyamatosan felfelé ívelt. Házigazdája lehetett a nagyszabású és közkedvelt X-Faktor műsorának is és az Volt kollégája, Várkonyi András megható idézetével búcsúzott Ramóna is a sorozattól, ahonnan karrierje indult és aminek népszerűségét is köszönheti. műsorait is rendszeresen vezette. Ramóna azóta átigazolt a Tv2 csatornájához, ahol hasonló sikereket ért el eddig.

Volt kollégája, Várkonyi András megható idézetével búcsúzott Ramóna is a sorozattól, ahonnan karrierje indult és aminek népszerűségét is köszönheti.

„Számomra valahol itt kezdődött minden... tegnap, hogy Várkonyi Andrást idézzem : >>a nagy kaland véget ért <<! Nehéz szavakba önteni azt a rengeteg élményt, fejlődést, tanítást, tanulást, barátságot, veszekedést, sírást, örömöt, nevetést, elmúlást ami 17 éves koromtól végig kísért! Az biztos, hogy több volt ez mint egy kaland és ami a legbiztosabb :
Boldog élet Rád, csak Barátok Közt vár"

– olvashatjuk Rami bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!