Így búcsúztatják 2020-at népszerű influenszereink - ifaktor
Így búcsúztatják 2020-at népszerű influenszereink
A 2020-as év sok tekintetben nem a megszokottra sikeredett, az ismert influenszerek évzáró posztjainkban is látszik, hogy milyen megosztó volt ez az év. Vannak akiknek nem igazán sikerült jól, vannak akiknek nagy eseményeket kellett elhalasztaniuk, de akadnak olyanok is akiknek az egyik legjobb évük ért véget.


Dobó Ági terveit például nagyban átírta ez a fura év, elmaradt a februári thaiföldi nyaralása, ahol az első könyvének a megírását kezdte volna el. A nyaralások mellett azonban egy fontosabb eseményt is el kellett halasztania, méghozzá az esküvőjét, ami végül majd 2021-ben fog megvalósulni. Ági viszont nem csalódott, rengeteg pozitív dolgot is felsorolt, amit ez a helyzet adott neki és amire valószínűleg sosem kapott volna lehetőséget, ha nincs egy világjárvány.

Sydney évét a türelem, a remény és a kitartás jellemezte. Teljesen átalakult az a forgatókönyv, amivel neki vágott 2020-nak, rengeteg megvalósításra váró terve maradt annyiban.

„A 2020-as a változás éve volt, a 2021-es az újrakezdésé lesz"

– ezzel a pozitív gondolattal búcsúzott a követőitől.

Kempf Zozonak az egyik legjobb és kedvenc éve volt a 2020-as, nagyon sok új kalandot, új ismerőst és új barátot szerzett.

Hernádi Bence egy vicces képpel zárta le 2020-at, aminek nagyon örül, hogy vége van, mert már elege volt belőle. A jövőt azonban ő is pozitívan látja és reméli, hogy 2021 sokkal több élményt tartogat majd mindenkinek. A barátnője, Kovács Edina Lujza is posztolt egy évbúcsúztató fotót, aki Bencéhez hasonlóan nagyon várja már 2021-et.

Rácz Jenő már az újévi fogadalmát is megelőzte, amióta nézi a Peaky Blinders (Birmingham bandája) című sorozatot, azóta az egyik szereplőnek képzeli magát, és egy bokszteremből készített szelfit. Gyuricza Dóra képekkel mutatta be, hogy mennyire másra sikerült az év mint amire számított. 2021-nek viszont nagy reményekkel vág neki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!