Így dekoráld otthonodat húsvétkor – Muszula Tímea megmutatta - ifaktor

Muszula Timi a Laura Virág megálmodója már rengetegszer bizonyította kiváló érzékét a dekorációkhoz Instagram-oldalán is és üzleteiben is. Most egy tavaszi dekorációs videót hoztunk tőle, ami mikor lenne aktuálisabb, ha nem most?


A tavasz és a húsvét elengedhetetlen kellékei a virágok. Ebben segít nekünk Muszula Timi egy YouTube-csatornájára feltöltött videójában.

Timi videójában egy fantasztikus asztaldísz elkészítését mutatta be olyan trükkökkel, amiket akkor alkalmazhatunk, ha éppen nem áll minden eszköz a dekoráció elkészítéséhez rendelkezésünkre.

Amire biztosan szükségünk lesz a dekoráció elkészítéséhez az nem más, mint: egy cellux, egy kaspó, némi víz és persze virág.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!