Így dekoráld otthonodat húsvétkor – Muszula Tímea megmutatta - ifaktor

Muszula Timi a Laura Virág megálmodója már rengetegszer bizonyította kiváló érzékét a dekorációkhoz Instagram-oldalán is és üzleteiben is. Most egy tavaszi dekorációs videót hoztunk tőle, ami mikor lenne aktuálisabb, ha nem most?


A tavasz és a húsvét elengedhetetlen kellékei a virágok. Ebben segít nekünk Muszula Timi egy YouTube-csatornájára feltöltött videójában.

Timi videójában egy fantasztikus asztaldísz elkészítését mutatta be olyan trükkökkel, amiket akkor alkalmazhatunk, ha éppen nem áll minden eszköz a dekoráció elkészítéséhez rendelkezésünkre.

Amire biztosan szükségünk lesz a dekoráció elkészítéséhez az nem más, mint: egy cellux, egy kaspó, némi víz és persze virág.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!