Így eddz hasra Topp Dorinával - ifaktor
Topp Dorina kalapban áll egy fehér toppban

Ahogy közeleg a nyár, egyre többen igyekeznek jó formába kerülni és felvenni azt a bizonyos 'beach bodyt'. Igaz Topp Dorina ezt az év minden időszakában fontosnak tartja, hiszen a sportolással nem csak a formás külsőnk elérése a cél, hanem az egészséges életmód is.


Ezért is igyekszik Dorina egész évben követőit az egészséges életmódra motiválni, bár valljuk be, sokan csak egy hónappal nyár előtt kapnak észbe, hogy bizony nemsokára le kell dobni a textilt.

Dorina indított egy külön Instagram-oldalt @topp.fitt néven, ahol kifejezetten csak egészséges ételrecepteket és edzés videókat tölt fel, ezzel is motiválva követőit.

Igaz Dorina privát oldalát jóval többen követik, mint az egészségre ösztönzőt - talán ez is mutatja, hogy mennyire elhanyagolják hazánkban az egészséges életmódot -, de azért még van remény és mi bízunk benne, hogy ez változni fog hamarosan.

Íme egy jó kis hasformázó edzés Dorinától, hiszen a bikiniből az is kilátszik.

„A mai videóban 5 has gyakorlatot fogtok látni. Szerintem akkor a leghatékonyabb a gyakorlat, ha megállás nélkül végig tudjátok tolni az egészet. A körök között pedig tartsatok egy-egy pihit.
Pár segítség a helyes gyakorlat végzéshez:
Végig legyen megfeszítve a hasatok, ne nagyon engedjétek el :P
Sima felülésnél figyeljetek arra, hogy a mellkasotok és állatok között egy ökölnyi hely legyen.
Lábemelésnél csak olyan alacsonyra vigyétek a lábatokat, ameddig a derekatok még a földön tud maradni! ahogy görbül már nagyon terheljük a derekat és idővel megfájdulhat"

– olvashatjuk Dorina bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!