Így edz Berki Mazsi nagy pocakkal - ifaktor
Berki Mazsi a medence szélén áll kék kalapban és a pocakját fogja

Egy korábbi interjúnk során már elárulta a népszerű influenszer, Berki Mazsi, hogy világ életében rendszeresen sportolt és a terhessége legelején is végig edzett, mikor még nem is tudta, hogy várandós. Most meg is mutatta, hogyan sportol nagy pocakkal.


Bár sokan próbáltak Mazsiba belekötni, amiért várandósan is mozog, ő azonban mindig türelmesen elmagyarázta követőinek, hogy csakis szakemberrel végzi ezeket az edzéseket és csak annyit csinál, amennyi neki és a babának jól esik.

Mazsinak már eléggé látható pocakja és legújabb Instagram-bejegyzésében megmutatta, hogy hogyan fest, ha az ember ekkora pocakkal is edz.

„Már a 6. hónapot tapossuk 🤰🏽 … hihetetlen, hogy szalad az idő… a múlt héten kezdtem el érezni, hogy egyre nehezebb a mozgás, persze nem csak edzésen, hanem a hétköznapokban is. Persze ez a nagy forróság ezt még tetőzi is, illetve az éjszakai alvás kimaradás.
Ahogy haladok a könyvemmel, úgy fedezem fel, hogy micsoda ,,mellékhatásai" vannak a várandóságomnak ☺️
Annyi mindent tudnék mesélni és írni, úgy hogy hamarosan elindítom a ,,Baba a pocakban" liveokat, ahol izgalmas témákról beszélgetünk majd 🥰 ezzel kapcsolatban lesznek kérdéseim poszt és story formájában 🥰😘
A videón egy számomra könnyed mozgást láthattok, továbbra is heti 3 alkalommal járok edzeni. Hogy meddig? Ameddig jól esik"

- olvasható Mazsi bejegyzésében.

Természetesen még most is akadt olyan kommentelő, aki nem értett egyet azzal, hogy a várandóság 6. hónapja után lehet edzeni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!