Így élte meg a szülést Dér Heni - ifaktor
Dér Heni az Instagram-oldalán egy nagyon emocionális bejegyzésben fejtette ki, hogy pontosan milyen érzések kavarodnak benne a szülés után.


„Egy hete, amikor elkezdődtek az első fájások, még nem gondoltam, hogy ekkora boldogságot tudsz adni nekem picike csöppség!!! A szülés pillanata valóban egy katarktikus csoda!! Végig pontos lélekjelenléttel küzd anya és gyermeke: majd a megkönnyebbülés, sírás, egybeolvadás... Köszönöm, hogy átélhettem én is ezt a csodát és köszönöm, hogy férjemként a részese voltál @bakosgergely... Isten hozott Bakos Bendegúz Gergő!"

– írja az énekesnő, aki láthatóan ragyog a boldogságtól.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Dér Heninek megszületett a kisfia. Henit rendőrautó kísérte a kórházba miután beindultak a fájások, de szerencsére a továbbiakban minden rendben ment és immár – ahogy a fotón is látható az otthon melegében örvendhet egymásnak a kis család.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!