Így élte meg Csobot Adél és Istenes Bence az Életünk története forgatását - ifaktor

Ma este lesz látható a tévéképernyőn Csobot Adél és Istenes Bence Friderikusz Sándor műsorában, az Életünk történetében. Adél és Bence most az RTL Reggeli műsorában mesélt a forgatási élményekről és arról, hogy hogyan hatott rájuk az ott uralkodó miliő és a megöregítés.


Mint, ahogy már a bejátszóban a legtöbben hallhatták Bence szájából elhangzik egy drámai mondat az adásban:

"Úgy érzem most vagyunk a legtávolabb egymástól, nagyon máshol járunk"

Elmondták a műsorvezetőknek, Máténak és Annának, hogy nagyon őszintére sikeredett a hosszú órákon tartó forgatás és akkor éppen egy mélyponton voltak a kapcsolatukban. Azon is gondolkoztak, hogy visszamondják a műsort. Azóta, szerencsére átvészelték a nehézségeket és ma boldogan meséltek a műsorvezetőknek a meghatározó élményről.

A forgatásra visszatérve, Adélra egyfajta pánikroham tört rá a maszk elkészítése közben, éppen ezért az alapvetően is több órás folyamatot újból kellett kezdeni.

A beszélgetést a linkre kattintva visszanézheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!