Így emlékezett meg Gelencsér Tímea a tánc világnapjáról - ifaktor
Így emlékezett meg Gelencsér Tímea a tánc világnapjáról
Gelencsér Timi nemcsak szeret, de tud is táncolni, amit mi sem bizonyít jobban, hogy párjával Hegyes Bertalannal megnyerték a Magyaroroszágra érkező Dancing with the Stars első évadát.

Az sem meglepő, hogy a jelenleg Dominikán tartózkodó Timi megemlékezik a tánc világnapjáról, ráadásul egy olyan képpel, amin épp Hegyes Bercivel vannak a táncparketten. A posztból az is kiderül, hogy itt épp egy chacha mozdulatsort láthatunk a párostól, ami az egyik kedvenc feladatuk volt a Dancing with the Starsban. Az egykori szépségkirálynő közösségi oldalán arra is kitért, hogy nagyon hiányzik neki a műsor, ahogy a Bercivel alkotott párosuk is.

„Ma van a Tánc Világnapja! ❤️ Ezt a képet választottam ennek a napnak a megünneplésére mert itt nagyon-nagyon boldogak voltunk! 🤩 Ez volt a chacha produkciónk végpóza és szerintem olvasni lehet a képről, hogy mennyire imádtuk az egészet! Úgy hiányzik a DWTS színpada és a Berella párosunk. 😭💕💃🏽🕺🏽"

– írta bejegyzésében Gelencsér Timi.

A poszthoz Berci is hozzászólt, aki csak megerősíteni tudta az egykori táncpartner által elmondottakat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!