Így emlékezett meg Gelencsér Tímea a tánc világnapjáról - ifaktor
Gelencsér Timi nemcsak szeret, de tud is táncolni, amit mi sem bizonyít jobban, hogy párjával Hegyes Bertalannal megnyerték a Magyaroroszágra érkező Dancing with the Stars első évadát.

Az sem meglepő, hogy a jelenleg Dominikán tartózkodó Timi megemlékezik a tánc világnapjáról, ráadásul egy olyan képpel, amin épp Hegyes Bercivel vannak a táncparketten. A posztból az is kiderül, hogy itt épp egy chacha mozdulatsort láthatunk a párostól, ami az egyik kedvenc feladatuk volt a Dancing with the Starsban. Az egykori szépségkirálynő közösségi oldalán arra is kitért, hogy nagyon hiányzik neki a műsor, ahogy a Bercivel alkotott párosuk is.

„Ma van a Tánc Világnapja! ❤️ Ezt a képet választottam ennek a napnak a megünneplésére mert itt nagyon-nagyon boldogak voltunk! 🤩 Ez volt a chacha produkciónk végpóza és szerintem olvasni lehet a képről, hogy mennyire imádtuk az egészet! Úgy hiányzik a DWTS színpada és a Berella párosunk. 😭💕💃🏽🕺🏽"

– írta bejegyzésében Gelencsér Timi.

A poszthoz Berci is hozzászólt, aki csak megerősíteni tudta az egykori táncpartner által elmondottakat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!