Így emlékezik Ariana Grande, a Manchesteri robbanásra - ifaktor
Ariana Grande fekete fehér képen trikóban

Az énekesnő koncertjét követően robbant a bomba.


Ariana Grande minden évben megemlékezik a Manchesterben történt katasztrófáról, ami közvetlen a koncertje után történt.

„Bár a gyász még most is jelen van ki, de a hozzáfűződő kapcsolatunk és az, hogyan küzdünk meg vele, évről-évre különböző. Tudom, hogy ez az évforduló sosem lesz könnyű senki számára. Kérlek tudjátok, hogy gondolok rátok."

fejezte ki az énekesnő részvétét, a tragédia áldozatainak hozzátartozóihoz.

Május 22-én a világkörüli turnéja megállójaként, éppen koncertet adott az énekesnő a Manchester Arénában, mikor a fellépést követően a be-és kijárónál egy pokolgépet robbantott fel egy öngyilkos merénylő, miközben éppen kb. 15 ezer ember hagyta el a koncert területét. Több mint 500-an súlyosan megsérültek és 22 halottat számlált a szörnyű tragédia.

„Manchester a szívemben vagy ma is és mindig."

majd Grande felsorolta a halálos áldozatok neveit!

John Atkinson, Courtney Boyle, Philip Tron, Kelly Brewster, Georgina Callander, Olivia Campbell-Hardy, Liam Curry, Chloe Rutherford, Wendy Fawell, Martyn Hett, Alison Howe, Lisa Lees, Megan Hurley, Nell Jones, Michelle Kiss, Angelika Klis, Marcin Klis, Morrell Leczkowski, Eilidh MacLeod, Elaine McIver, Saffie Rose Rouses and Jane Tweddle.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!