Így fogadták újszülött gyermekét Módis Gabi cicái - ifaktor
Módis Gabi borozás közben fogja cicáját
A hiedelmek és a babonák eloszlatása érdekében Módis Gabi videóban ad választ a követői által feltett kérdésekre a baba-macska viszony témában. Gabi napi szinten rengeteg kérdést kap üzenetben kismamáktól, akik nem tudják, hogyan szoktassák össze babájukat cicájukkal. Gabi ezekre a kérdésekre is választ ad legújabb YouTube-videójában.


Akik régóta követik Gabit, már tudhatják, hogy két különböző fajtájú macskája van. Cirma Brit rövidszőrű cica, Gombóc pedig skót lógófülű. Az influenszertől megtudhatjuk, hogy a Brit macskafajta nyugodt és családcentrikusnak mondható, de nem vágyik minden áron az ember társaságára. Amikor Gabi számára kiderült, hogy várandós, macskái megérezték azt és rendszeresen doromboltak a pocaklakónak. Már itt kialakult, valami érdekes kötelék a macskák és a baba között. Gabi videójában kijelenti, hogy a terhességét egyáltalán nem nehezítették meg a kisállatok.

A videóból azt is megtudjuk, hogy amikor legelőször haza vitték férjével gyermeküket a macskái érezték, hogy Gabi nem szeretné, ha gyermeke közelébe mennének. Így csak megszaglászták az újszülött csecsemőt és már ott se voltak. Az influenszer számos aranyos képet és videófelvételt vágott be cicái és kislánya ismerkedéséről.

A YouTuber szeretné megnyugtatni azokat, akik az allergiától tartanak ugyanis, ha egy gyermek háziállatok között nő fel, sokkal ellenállóbb szervezete lesz. Aki kezdetektől fogva hozzá van szoktatva az állatszőrökhöz kisebb eséllyel lesz allergiás nagykorában.

Végezetül Gabriella azt is elmondta követőinek, hogy abszolút macskafüggő, hogy egy kisgyerek hogyan jön ki a cicákkal. Semmiképp sem szabad őket felügyelet nélkül hagyni és meg kell nevelni az állatot és a gyermeket is, hogy végül harmóniában élhessenek együtt.


Ne hagyd ki!