Így hódította meg Tokár Tomi felesége szívét - ifaktor

Az RTL Klub egyik népszerű műsorvezetője, Tokár Tomi elárulta nekünk Instagram-oldalán, hogy mégis mik voltak azok a trükkök és praktikák, amivel feleségével, Kovács Dórival elrabolták egymás szívét.


A válasz nagyon egyszerű. Semmi extrát nem csináltak. Egyszerűen csak romantikusak voltak az elejétől kezdve egymással és a sokak által kedvelt taktikázást elhagyták. Lehet, hogy sokkal egyszerűbb lenne mindenki számára a párkeresés, ha hasonlóan gondolkoznának, mint Tomiék?

Mindenesetre Tomitól nagyszerű ötlet volt, hogy ezt megosztotta a közel 100 ezres követőtáborával. Hátha a férfi követői felbátorodnak és rájönnek, hogy a romantikus gesztusok igenis menők.

„Hogy melyik út vezetett a szívemhez? A legkönnyebb. Igazából már az első találkozásról éreztük, hogy itt nem kell majd taktika, fortély vagy csábítási trükkök. Szép szavakkal és versikékkel üzengettünk egymásnak, hiszen Dórinak mindene a romantika. Én pedig jobban teszem, ha a felszínen tartom ezt az énem is a túlságosan realista Tomi mellett Ezt ajánlom nektek"

-olvashatjuk Tomi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Az UFC-harcos Mackenzie Dern, Cancunban twerkelt

Mackenzie teljesen megérdemelten ereszthette ki a gőzt barátnőjével, egy luxus hajó fedélzetén.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!