Így vehetsz részt nemzetközi karácsonyi ajándékküldésben - ifaktor

A mikulás – vagy jézuska – talán valóban létezik, ha nem is úgy, ahogy azt elsőre gondolnánk. Mégis, van egy módja annak, hogy a világ túlsó végéről kapjunk olyan ajándékot, amelyre valószínűleg nem is hittük, hogy vágyunk.


Mi több, nemcsak különféle meglepetésekkel gazdagodhatunk, de mi magunk is örömet okozhatunk számunka ismeretlen embereknek, ha részt veszünk a közösségi médiában idén is teret nyerő 'Titkos Télapó' nevű kampányban. A játékról futótűzként terjed a felhívás egy Facebook-poszt formájában, mi pedig úgy vehetünk benne részt, ha a bejegyzést újraosztjuk. Az iromány végén szabadon megjelölhetjük azokat az ismerőseinket, akik szerintünk nyitottak a kezdeményezésre.

Ezek után az érdeklődőknek üzenetben kell elküldenünk a hozzánk beérkező, de már a saját nevünkkel kiegészített listát. A névjegyzék első helyére minden alkalommal más kerül. Aki beszáll a játékba, annak mindössze egy nagyjából kétezer forint értékű ajándéktárgyat kell megvásárolnia, és azt elpostáznia az elsőként megadott címre. Az pedig lehet bárhol a világon.

Újra hasít a Titkos Télapó nevű kezdeményezés a közösségi médiában.

Facebook

Ha nagy utazók vagyunk, érdemes angolul is közzétenni a felhívást, és külföldi barátainkat is bevonni az egyébként Intagramon és TikTokon is folytatható játékba, így megindulhat a nemzetközi ünnepi postázás. Mivel a nevünk az első pillanattól kezdve körbejár a virtuális éterben, így sosem tudhatjuk, hogy a címünk végül kihez jut el. Ki tudja, a fa alatt talán olyan egzotikus tárgyakkal is találkozhatunk majd, mint egy kézzel készített karkötő Madagaszkárról, egy pikáns édesség Mexikóból, vagy egy ébenfából faragott dísztárgy Srí Lankáról.

A jelenlegi járványhelyzetben az ilyen és ehhez hasonló kezdeményezéseknek talán még nagyobb helye van, tekintve, hogy utazni nem tudunk, és még az itthon élő szeretteinket is félve látogatjuk. A kampány során útnak induló, ugyan csekély, de annál nagyobb üzenetet hordozó ajándéktárgyak a világ akár legtávolabbi pontján is mosolyt csalhatnak valaki arcára ebben a néha kilátástalannak tűnő helyzetben.

Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!