Így kérte meg férje, Chiara Ferragni kezét - ifaktor
Fedez és Chiara Ferragni eljegyzése

A népszerű olasz származású divatmodell, Chiara Ferragni már két csodálatos gyermek édesanyja és már több mint három éve házasok férjével, Fedezzel. Ennek alkalmából a modell megmutatta követőinek, hogyan kérte meg a kezét négy évvel ezelőtt szerelme.


A videó nagyon meghatóra sikerült, Chiara férje ugyanis népszerű olasz rapper, aki épp a színpadon állva beszélt közönségéhez, miközben Chiarát maga mellé hívta. Ekkor történt a nagy kérdés és láthatjuk a szerelmespáron, hogy életük egyik legboldogabb pillanata lehetett.

Rengeteg nő, már gyermekkorától kezdve erről a pillanatról álmodozik és mikor bekövetkezik, a fellegekben érzi magát. Így lehetett ez a modellel is, aki a térdelés és a nagy kérdés után rögtön el is sírta magát örömében.

A felvételen az is jól látszik, hogy férje Fedez is küszködött a könnyeivel, ami bizonyítja, mennyire szeretheti feleségét. A házaspár azóta is boldog párként tündököl a közösségi médiában, oldalukon két csöppséggel.

„2017. május 6 .: négy évvel ezelőtt, ma este az akkori barátom, @fedez egy életre szóló meglepetést szervezett, és a 30. születésnapomon megkérte a kezemet az Arena di Verona színpadán. Most itt vagyunk, egy esküvő és két gyerekkel később és szerelmesebb vagyok, mint valaha"

– olvasható Chiara Ferragni megható bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!