Így készülnek influenszereink az anyák napjára - ifaktor
Így készülnek influenszereink az anyák napjára
red and white happy birthday balloons
Photo by Nick Fewings on Unsplash

Így készülnek influenszereink az anyák napjára

Közeleg az év egyik legmeghatóbb és varázslatosabb ünnepe: az anyák napja. Mint minden évben, úgy idén is május első vasárnapján köszönthetjük anyáinkat, ami ebben az évben május másodikára esik. Természetesen influenszereink sem maradnak ki az ünnepből és elárulták néhányan, mivel készülnek szeretett anyukájuknak.


A véleményvezérek anyák napi posztjai nem csak azért fantasztikusak, mert láthatjuk, hogy milyen szoros kapcsolatot ápolnak felmenőikkel, hanem remek ajándékötleteket is adnak ezzel követőiknek, kreatívabbnál kreatívabb meglepetésekhez.

Köllő Babett például egy hatalmas vászonképet ad édesanyjának, amin egy régi családi fotót láthatunk testvérével és anyukájával. Ez az egyik legklasszikusabb, azonban talán a legmeghatóbb ajándék is egyben.

„Számomra a család a legfontosabb!❤️De ezt már tudjátok🙏 Szeretem őket meglepni mindenfélével és nézni az arcukat kicsomagolás közben. Az mindent megér!!!!! Anyák Napja közeledtével ismét egy személyes ajándékot szánok az Anyukámnak (egyik Nagymamám sem él már, de tudom, hogy ezt ők is könnyezve fogadnák). A @vaszonkep oldaláról (www.vaszonkepnyomda.hu) egy gyerekkori fotónkból csináltattam képet!🙏Már most tudom, hogy könnybe fog lábadni a szeme, ha meglátja. Szóval hamarosan itt lesz ez a csodálatos ünnep és ha még nem vettetek semmit, ezt jó szívvel ajánlom"

– írta közösségi oldalán Babett.

A kép ide kattintva érhető el.

Laskóy Noémi Instagram-történetben mutatta meg, mit ajánl tiszta szívből követőinek erre az ünnepre, ami nem más, mint egy receptgyűjtő könyv, amiből külön desszertes és főételes változat is van, így akár kettő verzióban is lehet ajándékozni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!