Így készült Csecse Attila és családja a halloweenra - ifaktor

Hosszú idő után újra bevonta családját egyik legújabb YouTube-videójába Csecse Attila. Édesapjával, alias BigCsecsével, édesanyjával Ágival, és húgával Kittivel készítette el halloweeni dekorációkról szóló felvételét.


Az első dekorációs elem, amelyet készítettek, egy lapokból összevágott tök volt. A videó alaphangulatát nagyon jól megadta az influenszer szüleinek csipkelődése. A videóból megtudhatjuk, hogy Kittinek sosem volt erőssége a kézügyesség, amit persze az ősök sem hagytak szó nélkül.

A kézműveskedés idővel átcsapott egy erős versenybe a családtagok között. A nézők kommentben értékelhették, kinek a dísze hány pontot ér, illetve, hogy kié lett a legszebb.

A második feladat ijesztő mécsesek elkészítése volt befőttesüvegekből. A pompás lámpásokat egyből be is mutatták a nézőknek, csak úgy, mint az utolsó alkotásukat, amely egy halloweeni gyertya volt.

A videó legvégén megtudhatjuk, hogy Attila édesapján kívül mindenkinek tetszett a kreatív program, amelynek során Attila remek ötleteket adott a követőinek arról, hogyan lehet feldobni a halloweeni ünnepet otthon elkészíthető díszekkel.

A család továbbra is kommentben várja az értékeléseket.

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!