Így készült Csecse Attila és családja a halloweenra - ifaktor

Hosszú idő után újra bevonta családját egyik legújabb YouTube-videójába Csecse Attila. Édesapjával, alias BigCsecsével, édesanyjával Ágival, és húgával Kittivel készítette el halloweeni dekorációkról szóló felvételét.


Az első dekorációs elem, amelyet készítettek, egy lapokból összevágott tök volt. A videó alaphangulatát nagyon jól megadta az influenszer szüleinek csipkelődése. A videóból megtudhatjuk, hogy Kittinek sosem volt erőssége a kézügyesség, amit persze az ősök sem hagytak szó nélkül.

A kézműveskedés idővel átcsapott egy erős versenybe a családtagok között. A nézők kommentben értékelhették, kinek a dísze hány pontot ér, illetve, hogy kié lett a legszebb.

A második feladat ijesztő mécsesek elkészítése volt befőttesüvegekből. A pompás lámpásokat egyből be is mutatták a nézőknek, csak úgy, mint az utolsó alkotásukat, amely egy halloweeni gyertya volt.

A videó legvégén megtudhatjuk, hogy Attila édesapján kívül mindenkinek tetszett a kreatív program, amelynek során Attila remek ötleteket adott a követőinek arról, hogyan lehet feldobni a halloweeni ünnepet otthon elkészíthető díszekkel.

A család továbbra is kommentben várja az értékeléseket.

Friss

Tücsi rettentően hálás édesapjának

Akik már régebb óta követik a népszerű influenszert, Aryee Claudia Dedeit, ismertebb nevén Tücsit, nekik már feltűnhetett, hogy édesapjával nagyon szoros és remek kapcsolatot ápolnak. Háláját édesapja felé legújabb posztjában fejezte ki.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!