Így készült Csecse Attila és családja a halloweenra - ifaktor

Hosszú idő után újra bevonta családját egyik legújabb YouTube-videójába Csecse Attila. Édesapjával, alias BigCsecsével, édesanyjával Ágival, és húgával Kittivel készítette el halloweeni dekorációkról szóló felvételét.


Az első dekorációs elem, amelyet készítettek, egy lapokból összevágott tök volt. A videó alaphangulatát nagyon jól megadta az influenszer szüleinek csipkelődése. A videóból megtudhatjuk, hogy Kittinek sosem volt erőssége a kézügyesség, amit persze az ősök sem hagytak szó nélkül.

A kézműveskedés idővel átcsapott egy erős versenybe a családtagok között. A nézők kommentben értékelhették, kinek a dísze hány pontot ér, illetve, hogy kié lett a legszebb.

A második feladat ijesztő mécsesek elkészítése volt befőttesüvegekből. A pompás lámpásokat egyből be is mutatták a nézőknek, csak úgy, mint az utolsó alkotásukat, amely egy halloweeni gyertya volt.

A videó legvégén megtudhatjuk, hogy Attila édesapján kívül mindenkinek tetszett a kreatív program, amelynek során Attila remek ötleteket adott a követőinek arról, hogyan lehet feldobni a halloweeni ünnepet otthon elkészíthető díszekkel.

A család továbbra is kommentben várja az értékeléseket.

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!