Így kezdődött Dezső Bence élete Budapesten - ifaktor

Legújabb YouTube-videójában Bence arról mesél hogyan született meg benne a döntés, hogy szülővárosát, az Erdélyben lévő Sepsiszentgyörgyöt és családját hátrahagyja és Magyarország fővárosában, Budapesten kezdjen új életet.


Családja, még ha nehezen is, de támogatták a döntését, így érettségi után egyből nekiindult és barátjával Budapestre költöztek. Videója során, kisebb-nagyobb nehézségekről mesél, amelyek már-már ennyi év távlatából vicces történetnek hangzanak, de ott és akkor nem valószínű, hogy így élték meg.

YouTube-karrierjéről is mondott néhány szót, melyet 7-8 évvel ezelőtt kezdett építgetni, végül a hobbija a munkájává is vált az évek alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!